Vaaruitje Utrecht

Vaaruitje Utrecht
Werfkelders langs de grachten vol cafés en terrassen

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland, een eeuwenoude universiteitsstad gebouwd rondom de Domtoren. Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de grachten vol cafés en terrassen aan het water.

Meer op https://www.ontdek-utrecht.nl/

Vaaruitje Utrecht
Bruisende hart van Utrecht

Voor een dagje shoppen kom je naar Utrecht binnen in Utrechts grootste shopping mall, Hoog Catharijne. Hier kun je zeven dagen per week terecht bij bekende modeketens tot kleine boetieks. Ben je op zoek naar producten van Utrechtse makers, naar vintage boetiekjes of speciaalzaken? Loop dan de binnenstad van Utrecht in, langs de Oudegracht of in de kwartieren. Maak je dagje winkelen compleet met een lunch of misschien eindig je liever op een terras aan de gracht. De historische locaties in de oude binnenstad vormen samen het bruisende hart van Utrecht. Veel van de deftige stadskastelen zijn omgebouwd tot horecagelegenheid, en de oude opslagruimtes langs de werf zijn nu het decor van gezellige cafés, hippe winkelconcepten en restaurants met wereldkeukens.

Cultuur snuiven in het Groene Hart?
Een selectie inspiratievolle cultuuruitjes

Een ideaal uitgangspunt

Wij zijn gelegen in Woubrugge, midden in het grootste waterrijkste gebied van Nederland. Een ideaal uitgangspunt om onze historische steden, prachtige meren en natuurgebieden te bezoeken vanaf het water.

van der Laan roer

Waarmee kunnen wij u helpen?