Vaaruitje Purmerend

Vaaruitje Purmerend
Marktstad

In 1484 kreeg Purmerend als enige plaats in de regio marktrechten en ieder plein had zijn eigen marktbestemming: Kaasmarkt, Schapenmarkt, Vismarkt en de Koemarkt. Ook nu zit de handelsgeest er nog steeds goed in. Je kunt je hier de hele dag vermaken met winkelen in de vele bijzondere winkeltjes die de stad rijk is. Maar Purmerend is ook de perfecte plek voor wie op zoek is naar een lekkere maaltijd, hippe borrelplek of een gezellig avondje uit. meer op https://www.laagholland.com/purmerend

Vaaruitje Purmerend
Horeca Koemarkt

De Koemarkt is het mooiste horecaplein van Noord-Holland. Je kunt hier heerlijk zitten op de uitgestrekte terrassen en de diversiteit aan horeca is enorm. Of je nou met de kids een hapje wilt eten of op zoek bent naar een romantische setting voor twee. Er is hier altijd wel iets te vinden wat bij jouw smaak past.

Vaaruitje Purmerend
Winkelstad

Elke dinsdagochtend is het markdag en met meer dan 400 winkels is Purmerend een echte winkelstad te noemen en slaag je hier natuurlijk altijd voor iets leuks of lekkers. Voor meer informatie over winkelen in Purmerend ga je naar Purmerend Winkelstad.

Vaaruitje Purmerend
Passantenhaven

Ideaal is Watersportvereniging Purmerend gelegen in een rustige omgeving en toch in het centrum van de stad; 75 vaste ligplaatsen en 25 passantenplaatsen langs de oever van rivier De Where en 50 prachtige passantenplaatsen langs het Noord-Hollands Kanaal. U kunt direct afmeren op een vrije plaats of steiger waar het bordje op groen staat, deze plaatsen zijn vrij voor passanten. Bij aankomst melden bij de havenmeester op het havenkantoor of bel +31610150857.

Cultuur snuiven in het Groene Hart?
Een selectie inspiratievolle cultuuruitjes

Cultuuruitje

Vaaruitje Haarlem

Cultuuruitje

Vaaruitje Woerden

Cultuuruitje

Vaaruitje Leiden

Cultuuruitje

Vaaruitje Rotterdam

Cultuuruitje

Vaaruitje Gouda

Cultuuruitje

Vaaruitje Amsterdam

De Rijp

Cultuuruitje

Vaaruitje De Rijp

Cultuuruitje

Vaaruitje Woubrugge

Cultuuruitje

Vaaruitje Aalsmeer

Een ideaal uitgangspunt

Wij zijn gelegen in Woubrugge, midden in het grootste waterrijkste gebied van Nederland. Een ideaal uitgangspunt om onze historische steden, prachtige meren en natuurgebieden te bezoeken vanaf het water.

van der Laan roer

Waarmee kunnen wij u helpen?