Vaaruitje Keukenhof Lisse

Vaaruitje Keukenhof Lisse
Het mooiste lentepark ter wereld!

Elk jaar rond half maart tot half mei is de Keukenhof geopend. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Meer info op https://www.keukenhof.nl

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

Een ideale haven dicht bij de Keukenhof is Watersportvereniging Lisse. Met Bus 50 of Q-liner 361 komt u in ongeveer een half uur in de Keukenhof.

Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Koop een combiticket via https://keukenhof.nl/nl/plan-uw-bezoek/ om zowel je toegangsbewijs voor Keukenhof als het vervoerbewijs voor je reis met het OV (op die dag) te kopen.

Vanaf Leiden is de Keukenhof ook zeer goed bereikbaar. U reist vanaf station Leiden Centraal. De Keukenhof-Express bus 854 vanaf station Leiden Centraal vertrekt vanaf het busstation aan de centrumzijde van het NS-station.

Cultuur snuiven in het Groene Hart?
Een selectie inspiratievolle cultuuruitjes

Een ideaal uitgangspunt

Wij zijn gelegen in Woubrugge, midden in het grootste waterrijkste gebied van Nederland. Een ideaal uitgangspunt om onze historische steden, prachtige meren en natuurgebieden te bezoeken vanaf het water.

Cultuuruitje

Vaaruitje Woubrugge

Cultuuruitje

Vaaruitje Delft

van der laan keukenhof

Cultuuruitje

Vaaruitje Den Haag

Cultuuruitje

Vaaruitje Amsterdam

Cultuuruitje

Vaaruitje Aalsmeer

Cultuuruitje

Vaaruitje Weesp

Cultuuruitje

Vaaruitje Utrecht

Cultuuruitje

Vaaruitje Woerden

Cultuuruitje

Vaaruitje Purmerend

Een selectie inspiratievolle cultuuruitjes

van der Laan roer

Waarmee kunnen wij u helpen?